Kolagen shot

Kolagen shot je super koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom za mladoliki izgled, koji djeluje iz unutra na van.

Na stanju
65,00 KM
s PDV-om
KOL

Kolagen shot je super koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom za mladoliki izgled, koji djeluje iz unutra na van.

Kolagen shot sadrži 5000 mg ribljeg kolagena, 1500 mg MSMa, 30 mg hijaluronske kiseline, 150 µg biotina, vitamine C, B6 i cink. Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

Preporučenu dnevnu količinu (25 ml) odmjerite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot uzmite natašte.

Jednom kada bočicu otvorite držite u frižideru, do tada možete držati na otvorenom, rok trajanja je 2 godine. Prije upotrebe protresite. Ukoliko želite možete preporučenu dozu Kolagen shota povješati s vodom, sokom ili u kombinaciji sa smoothijem. U tekući Kolagen shot je dodana mala količina umjetnog sladila (neophodno dodana zbog MSMa koji ima težak okus i miris), bez šećera, bez glutena i bez masti.

Control your Privacy