GeloRevoice® pastile za grlo i ždrijelo okus ribizle

GeloRevoice® pastile za grlo i ždrijelo efikasno štite, vlaže i regeneriraju sluznicu grla i ždrijela kod suhog, nadražajnog kašlja i grebanja u grlu, bolova, suhe sluznice i promuklosti. Hijaluronska kiselina, koja je glavni sastojak pastila, vlaži i obnavlja sluznicu. Pastilama GeloRevoice možete djelotvorno zaštititi usnu šupljinu, grlo i ždrijelo od uljeza.

Na stanju
14,00 KM
s PDV-om
KOL

GeloRevoice® pastile za grlo efikasno štite, vlaže i regeneriraju sluznicu grla i ždrijela kod suhog, nadražajnog kašlja i grebanja u grlu, bolova u grlu, suhe sluznice i promuklosti.

GeloRevoice pastile su jedinstvene jer se pri rastapanju oslobađa poseban hidrogelni kompleks koji sadržava hijaluronsku kiselinu. Budući da pastile sadrže minerale, prilikom kontakta sa slinom uzrokuju stvaranje pjene. Nastala pjena podstiče izlučivanje sline, što je vrlo važno za ravnomjernu raspodjelu hidrogelnog kompleksa po nadraženoj sluznici. Hidrogelni kompleks čvrsto prianja na sluznicu u usnoj šupljini i ždrijelu do 60 minuta i više, efikasno je štiti i pomaže njenoj regeneraciji.

Budući da pastile NE sadrže šećer, gluten ili sastojke životinjskog porijekla, primjerene su i za dijabetičare, bolesnike s celijakijom, vegetarijance i vegane.

 

GeloRevoice® pastile za grlo i ždrijelo preporučujemo svima:

·         onima kojima su potrebni zaštita i vlaženje sluznice zbog bolova i grebanja u grlu, osjećaja suhoće u ždrijelu i nadražujućeg kašlja

·         koji su promukli ili su ostali bez glasa

·         kojima je na poslu obavezno potreban glas

·         odraslima i djeci od šeste godine

·         trudnicama i dojiljama

·         dijabetičarima jer pastile ne sadrže šećer

 

·         Uputstvo za upotrebu/Preporučena upotreba

Odrasli i djeca starija od šest godina: po potrebi jedna pastila više puta na dan, npr. svaka 2–3 sata, nakon jela. Do najviše šest pastila na dan.

 

·         Upozorenja

GeloRevoice pastile ne upotrebljavajte ako ste alergični (preosjetljivi) na bilo koji sastojak proizvoda. Prije prve upotrebe GeloRevoice pastila obratite se ljekaru ili farmaceutu ako vam je smanjeno izlučivanje sline. Ako imate rijetku nasljednu intoleranciju na fruktozu, nemojte uzimati GeloRevoice pastile jer se sastojak izomalt u tijelu djelimično pretvara u fruktozu. GeloRevoice pastile ne uzimajte istovremeno s drugim preparatima za usnu šupljinu, grlo i ždrijelo. Zbog opasnosti od gušenja pastile ne otapajte u ustima u ležećem položaju, npr. prije spavanja.

 

·         Glavni sastojci

ksantan, karbomer, natrijev hijaluronidat

 

·         Sastojci

Trešnja-mentol: izomalt, natrijev hidrogen karbonat, ksilitol, limunska kiselina, makrogol, arome (aroma trešnje, mentol), kalijev hidrogen fosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid, sukraloza

Crni ribiz-mentol: izomalt, natrijev hidrogen karbonat, ksilitol, limunska kiselina, makrogol, arome (aroma crnog ribiza, mentol), kalijev hidrogen fosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid, sukraloza

GeloRevoice pastile ne sadržavaju sastojke životinjskoga podrijetla, gluten i laktozu.

 

·         Pakiranje

20 pastila

Control your Privacy