CeraVe retinol serum 30ml [kom]

Sa inkapsuliranim retinolom za obnavljanje kože.

Zadnji artikli na skladištu
33,00 KM
s PDV-om
KOL

Sa inkapsuliranim retinolom za obnavljanje kože.

Ožiljci od akni i neujednačen ten kože mogu biti stalni podsjetnici na nepravilnosti, čak i nakon što su akne pod kontrolom. Efikasan način da smanjite pojavu tragova akni (koja se nazivaju i postinflamatorna hiperpigmentacija) i vidljivih pora je korištenje nježnog, ali djelotvornog seruma za obnavljanje kože koji radi na poboljšanju vaše kože bez ugrožavanja njene zaštitne barijere.

Razvijen s dermatolozima, CeraVe Resurfacing Retinol Serum pomaže zaglađivanju teksture vaše kože smanjujući pojavu tragova nakon akni, minimizirajući izgled pora i poboljšavajući površinu vaše kože. Naša formula sadrži inkapsulirani retinol koji pomaže u obnavljanju vaše kože, plus ekstrakt korijena sladića koji pomaže u posvjetljavanju izgleda vaše kože. Osim toga, formuliran je s 3 esencijalna ceramida koji rade zajedno na zadržavanju vlage u koži i pomažu u obnavljanju zaštitne barijere vaše kože, zajedno sa umirujućim niacinamidom.

MVE tehnologija inkapsulira ceramide kako bi se osiguralo efikasno djelovanje unutar barijere kože i sporo otpuštanje tokom vremena. Podržava vašu zaštitnu barijeru kože, dugo nakon što završite sa nanošenjem. Lagan i brzo upijajući, naš serum za obnavljanje površine pomaže u vraćanju ujednačenog tona kože i podstiče zdrav izgled.

  • Smanjuje pojavu tragova nakon akni i pora
  • Pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože
  • Poboljšava glatkoću kože
  • Nekomedogeno, bez parabena i bez mirisa
  • Razvijeno sa dermatolozima

Pakovanje: 30 ml
Primjena: Svakodnevno ravnomjerno nanijeti na lice, izbjegavati kontakt s očima i usnama. Ako dođe do kontakta, dobro isperite vodom. Ako se tokom prvog nanošenja pojavi nelagoda, razmaknite aplikacije dok se koža ne prilagodi. Nanesite kremu sa zaštitnim faktorom dok koristite ovaj proizvod.

19926
Control your Privacy