Rilastil D-clar depigmenting concentrate drops 30ml

Rilastil D-Clar kapi za depigmentaciju u kapima je serum namijenjen intenzivnoj depigmentacijskoj šok terapiji, pogodan za većinu tipova hiperpigmentacija na koži.

Na stanju
77,50 KM
s PDV-om
KOL

Rilastil D-Clar kapi za depigmentaciju u kapima je serum namijenjen intenzivnoj depigmentacijskoj šok terapiji, pogodan za većinu tipova hiperpigmentacija na koži. Djeluje u svim fazama ciklusa melanina i sadrži čak 13,7% aktivnih sastojaka koji djeluju u borbi protiv hiperpigmentacije. Uz to, koncentrat također pozitivno utječe na oksidativni stres, elastičnost kože te je nježno ljušti i smiruje. Prikladan je za posvjetljivanje hiperpigmentacija (tamnih mrlja), kao što su: sunčane mrlje, melazma, efelide (pjege), postupalna ili posttraumatska hiperpigmentacija (npr. Tamne mrlje koje ostaju nakon akni) ili neravni ten. Za cjeloviti tretman protiv hiperpigmentacije, preporuča se koristiti ga u kombinaciji s koncentriranim mikro-pilingom Rilastil D-Clar, dnevnom kremom D-clar i obojenom kremom za sunčanje u boji D-clar za objedinjavanje i depigmentaciju SPF 50+ (lagana ili srednja).

UPOTREBA: Za posvjetljivanje: ujutro na lice nanesite 4-5 kapi pomiješanih s kremom. Za objedinjavanje: ujutro prije kreme. Za lokalizirani šok: 1-2 kapi po području koje treba liječiti.

Rilastil
20103
Control your Privacy