RILASTIL Xerolact PB balzam 200ml+Xerolact ulje za čišćenje lica i tijela 50ml

Xerolact PB balzam 200ml:

Dnevna njega za suhu, vrlo suhu i atopičnu kožu, pogodna za bebe, djecu i odrasle. 

Xerolact ulje za čišćenje lica i tijela 50ml:

 

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. 

Na stanju
39,00 KM
s PDV-om
KOL

Xerolact PB balzam 200ml:

Dnevna njega za suhu, vrlo suhu i atopičnu kožu, pogodna za bebe, djecu i odrasle. Balzam pruža olakšanje nadražene, svrbežne kože te duboko vlaži i njeguje, jer vraća kožnu barijeru i brine o pravilnoj ravnoteži mikrobiote. Rilastil Xerolact PB balzam s prebiotičkom i postbiotičkom formulacijom koja poboljšava samoobranu kože i pravilnu ravnotežu mikrobita smanjuje učestalost razdoblja vrlo suhe kože, brzo i dugotrajno smanjuje crvenilo i svrab, te dubinski vlaži i njeguje kožu lipidi. Istodobno poboljšava elastičnost kože i nudi joj iznimnu udobnost.

 

Sastav: Prebiotici (α-glukan oligosaharid), postbiotici (fermentacija Lactobacillus), 12% kompleks za hidrataciju (natrijumov laktat, glicerin, shea maslac), 4,3% kompleks protiv svraba (niacinamid, vitamin E, dikalijumglicirizinat) i Schizandra Shinezis (vraća elastičnost kože).

 

Upotreba: Nanesite proizvod ravnomjerno na kožu lica ili tijela dva puta dnevno.

Xerolact ulje za čišćenje lica i tijela 50ml:

 

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. Pruža 24-satnu hidrataciju, pospješuje obnavljanje zaštitne funkcije kože, jer sadrži čak 19,9% hidratantno-regenerativnog kompleksa koji obnavlja zalihe lipida. Ulje čiji je pH jednak fiziološkom pH kože (5,5), formulisano je da smanji rizik od iritacije očiju. Bogata tekstura omogućava lakše nanošenje, nježna je i smanjuje iritaciju kože uzrokovanu češanjem.

 

Upotreba: Nježnim masiranjem nanijeti na mokru kožu, kao obično sredstvo za čišćenje, isprati mlakom vodom.

 

 

Rilastil
20106
Control your Privacy