Rilastil Xerolact cleansing oil 750ml
search
  • Rilastil Xerolact cleansing oil 750ml

Rilastil Xerolact cleansing oil 750ml

42,00 KM
s PDV-om

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. 

KOLIČINA
Na stanju

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. Pruža 24-satnu hidrataciju, pospješuje obnavljanje zaštitne funkcije kože, jer sadrži čak 19,9% hidratantno-regenerativnog kompleksa koji obnavlja zalihe lipida. Ulje čiji je pH jednak fiziološkom pH kože (5,5), formulisano je da smanji rizik od iritacije očiju. Bogata tekstura omogućava lakše nanošenje, nježna je i smanjuje iritaciju kože uzrokovanu češanjem.

 

Sastav:

 

Shea puter, intenzivno vlaži i dubinski njeguje kožu, smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL), obnovlja lipide i pruža udobnost.

 

19% kompleks za hidrataciju i obnavljanje (Na laktat, glicerin, ulje rižinih mekinja i bademovo ulje), intenzivno hidrira i njeguje nadraženu kožu. smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL) i obnavlja zalihe lipida.

 

Niacinamid, umiruje, reguliše homeostazu kože, smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL) i održava idealnu količinu ceramida.

 

Schizandra shinezis, vraća koži elastičnost.

 

Upotreba: Nježnim masiranjem nanijeti na mokru kožu, kao obično sredstvo za čišćenje, isprati mlakom vodom.

Rilastil
20104
Komentara (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.