RILASTIL Xerolact Ulje za čišćenje lica i tijela 750ml

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. 

Na stanju
37,00 KM
s PDV-om
KOL

Ulje sa relipidacijskim kompleksom za nježno čišćenje kože lica i tijela, namijenjeno je svim uzrastima, bebama, djeci i odraslima sa veoma suhom, atopičnom i kožom koja je sklona svrabu. Pruža 24-satnu hidrataciju, pospješuje obnavljanje zaštitne funkcije kože, jer sadrži čak 19,9% hidratantno-regenerativnog kompleksa koji obnavlja zalihe lipida. Ulje čiji je pH jednak fiziološkom pH kože (5,5), formulisano je da smanji rizik od iritacije očiju. Bogata tekstura omogućava lakše nanošenje, nježna je i smanjuje iritaciju kože uzrokovanu češanjem.

 

Sastav:

 

Shea puter, intenzivno vlaži i dubinski njeguje kožu, smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL), obnovlja lipide i pruža udobnost.

 

19% kompleks za hidrataciju i obnavljanje (Na laktat, glicerin, ulje rižinih mekinja i bademovo ulje), intenzivno hidrira i njeguje nadraženu kožu. smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL) i obnavlja zalihe lipida.

 

Niacinamid, umiruje, reguliše homeostazu kože, smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL) i održava idealnu količinu ceramida.

 

Schizandra shinezis, vraća koži elastičnost.

 

Upotreba: Nježnim masiranjem nanijeti na mokru kožu, kao obično sredstvo za čišćenje, isprati mlakom vodom.

Rilastil
20104
Control your Privacy