Weleda Nar losion za tusiranje 200ml

Nježni losion za tuširanje, senzulnog mirisa.

Zadnji artikli na skladištu
16,50 KM
s PDV-om
KOL

Vaša unutrašnja ljepota postaje vidljiva uz savršenu kombinaciju čistećih agenasa i inspirativnog mirisa eteričnih ulja. Nar je mudra i moćna biljka čija se svojstva poštuju vijekovima unazad. Ulje semenki organskog nara voli kožu i ono je glavni sastojak našeg kremastog losiona za tuširanje zajedno sa bogatim uljima susama, suncokreta i makadamije koji ugađaju vašim čulima i čine vašu kožu zadovoljnom. Dok topla voda oslobađa slatke mirisne note narandže, pelina i vanile, blagi čistači na bazi šećera nježno podižu vaše raspoloženje, pružajući vam osjećaj harmonije i čiste, savršeno meke kože.

Dovedite svoju unutarnju i vanjsku ljepotu u harmoniju s novim Weleda gelom za tuširanje od nara, dok senzualni, ženstveni miris sandalovine, davane, masline i krvave narandže nadahnjuje i uravnotežuje tijelo, um i dušu.

Blagi šećerni tenzidi posebno nježno čiste kožu. Uz to, ovaj gel za tuširanje njeguje vašu kožu vrijednim uljima od sjemenki nara, makadamija oraha i sezama. Bogate nezasićenim masnim kiselinama čuvaju prirodnu vlažnost kože i na taj način je štite od isušivanja - za baršunasti osjećaj kože.

Weleda
0604836
Control your Privacy