logo
Dermedic ANGIO week
16 May

Koža sklona proširenim krvnim sudovima i simptomima rozacee iziskuje proizvode koji će donijeti olakšanje za osjetljivu kožu, umiriti crvenilo i hiperreaktivnost epidermisa u fazi bilo koje težine promjene stanja kože. 

Kuperoznu kožu karakteriše pretjerana reakcija na vanjske podražaje, kao što su atmosferski faktori, kao i stres i neadekvatna njega i ishrana. Karakterišu je površinski propusni, prošireni krvni sudovi i hronično crvenilo, koje prelazi u eritem i oticanje tokom vremena. Ove promjene prati i osjećaj peckanja, svrbeža i suhoće kože. U kasnijim fazama, telangiektazije i rozacea se razvijaju iz kuperozne kože. Angio proizvodi njeguju i regeneriraju kožu, posljedično obnavljaju njenu ravnotežu kao i pravilno funkcionisanje. 

U periodu od 16.-20.05. iskoristite ponudu: pri kupovini 1 proizvoda iz Angio linije ostvaruje se dodatnih 10% popusta, a pri kupovini 2 i više proizvoda iz iste linije dodatnih 20% popusta: 

- Angio micelarna voda: nježno čisti i umiruje iritacije,

- Angio Nano Vit E dnevna krema protiv crvenila: smanjuje i ublažava vidljivost proširenih krvnih žila, smanjuje crvenilo, eritem i edem, UV i IR zaštita SPF20,

- Angio Nano Vit A hranjiva krema za jačanje i njegu - intenzivno obnavlja, štiti i jača osjetljivu kožu sa proširenim kapilarima, UVA i UVB zaštita SPF20,

- Angio Nano Vit C aktivna noćna krema protiv bora - jača zidove kapilara, obnavlja kožu i odgađa proces starenja,

- Angio T-capilar/Redness Koncentrirana krema - sprječava pojavu crvenila, hladi kožu, sužava proširene kapilare i smanjuje edem.

Control your Privacy