Helan zanz stik roll-on poslije ujeda

Stik roll-on poslije ujeda

Na stanju
10,90 KM
s PDV-om
KOL

– Bez parabena
– Bez amonijaka i konzervansa
– Sigurno za djecu
– Ekološki ispravna kontrola Moquito
– Efektivno i testirano Citronella i Crabwood Formula ovog karakterističnog gela je bez alkohola i amonijaka, posebno protiv najčešćih vrsta komaraca, efektivnih dana i noći. Obogaćena esencijalnim uljima citronele i melise, repelentima za insekte Crabwood i Neem ulja koja, zbog velikih količina furan-terpenoida koje sadrže, mogu držati hematofagne insekte daleko, posebno komarce uklanjanjem njihovog impulsa da ugrizu i sišu krv- prvo ulje inhibirajući njihov rast drugo posebno emolijentni i hidratantni aktivni sastojci, kao što su Aloe vera gel i ekstrakti cvijeća nevena i kamilice, djelotvorni u ublažavanju svraba i umirujuće iritacije uzrokovane ujedima komaraca. Ova formula pruža nježnu i prijatnu zaštitu čak i najosjetljivijoj koži, kao i dječijoj koži. Prijatno za korištenje, ostavlja kožu svježom i hidratiziranom.

Kako se koristi: roll-on omogućava da se proizvod ravnomjerno i lako rasporedi do potpune apsorpcije na svim djelovima tijela koji se štite. Često ga primjenjujte. Bez alkohola, bez amonijaka, bez konzervansa

Samo za vanjsku upotrebu. – Ne gutajte. – Izbjegavajte kontakt očiju i sluzokože. Ako dođe do slučajnog kontakta, dobro isperite vodom. – Čuvati izvan dohvata djece. – Ne nanositi na grebanje ili slomljenu kožu. -Temeljno isprati vodom. – Čuvati izvan dohvata djece.

Control your Privacy